Galeria de Arta

arta pentru tine

  13.05.2014

Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare

În multitudinea de tematici abordate de-a lungul timpului, filatelia românească a înscris la loc de cinste promovarea marilor personalităţi ale istoriei şi culturii naţionale, alături de proiecte și evenimente de interes național și internațional. Romfilatelia marchează pe timbre, printr-o emisiune de mărci poștale specială, un eveniment istoric, de prim impact pentru România și vizibilitatea pe care o dobândește țara noastră în plan mondial, și anume Conferința Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare, desfășurată la București în perioada 14-17 mai 2014. Începând cu ziua de miercuri, 14 mai 2014, emisiunea de mărci poștale poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

timbre Conferința Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

  17.04.2014

Trăieşte sănătos! Tradiţii româneşti

Abordând în tematica mărcilor poștale o temă de interes public cu privire la o alimentație echilibrată, Romfilatelia materializează un nou proiect dedicat unui stil de viață sănătos în universul sărbătorilor tradiționale, prin introducerea în circulație a emisiunii de mărci poștale “Trăiește sănătos! Tradiții românești”. Începând cu ziua de vineri, 18 aprilie 2014, emisiunea de mărci poștale poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

bloc 4 timbre

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

  2.04.2014

10 ani de la aderarea României la NATO

În urmă cu 10 ani, la 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare, iar la data de 2 aprilie 2004, a avut loc ceremonia arborării drapelului țării noastre în fața Cartierului General al NATO din Bruxelles, eveniment istoric care a marcat intrarea țării noastre într-o nouă etapă. Acest moment istoric, de politică externă și importanță națională, este marcat de Romfilatelia prin emisiunea aniversară de mărci poștale “10 ani de la aderarea României la NATO”, alcătuită dintr-un timbru cu valoarea nominală de 9,10 lei și un plic prima zi. Ca forme de machetare au fost folosite coala de 32 de timbre, minicoala de 6 timbre și colița dantelată. Începând cu ziua de miercuri, 2 aprilie 2014, emisiunea de mărci poștale poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Coliţă 10 ani de la aderarea României la NATO

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

  24.03.2014

Raţe sălbatice

Venind în întâmpinarea colecţionarilor, Romfilatelia continuă seria unuia dintre cele mai apreciate proiecte filatelice, dedicat temei “Faună”, prin introducerea în circulaţie a emisiunii de mărci poştale “Raţe sălbatice”. Începând cu ziua de luni, 24 martie 2014, emisiunea de mărci poștale poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Raţe sălbatice

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

  19.03.2014

Sfintele Paşti 2014

Ca în fiecare an, Romfilatelia sărbătorește Sfintele Sărbători Pascale printr-o emisiune de mărci poștale specială, dedicată evenimentului sacru al Învierii Domnului Iisus Hristos. Intitulată “Sfintele Paști 2014″, emisiunea marchează cea mai importantă Sărbătoare a Creștinității, ilustrând pe timbru scena Învierii lui Hristos și prezentând în pliantul informativ date esențiale privind istoria și semnificația religioasă a acestei sărbători. Începând cu ziua de joi, 20 martie 2014, emisiunea de mărci poștale şi produsele filatelice speciale pot fi achiziţionate de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

bloc album

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

pagina urmatoare

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com