Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.06.2014

Vizite ghidate în corpul central al Palatului Regal

Muzeul Naţional de Artă al României organizează o serie de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scara Voievozilor), care au loc în al treilea week-end din fiecare lună.

Scara Voievozilor

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee
Comenteaza!

  16.06.2014

Ziua Universală a Iei 2014

În perioada 20 -24 iunie 2014, Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi Future Capital organizează Ziua Universală a Iei, o continuare a proiectului iniţiat de comunitatea social media La Blouse Roumaine în anul 2013, când şase continente, 48 de ţări, 109 localităţi, 143 de evenimente au sărbătorit cu entuziasm ia, transformând-o într-o adevărată stare de spirit, o nemărginită bucurie a contopirii cu natura, a prosperităţii şi a dragostei.

Ziua Universală a Iei

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee, Arta textila
Comenteaza!

  13.06.2014

Colecţii şi colecţionari la Muzeul ASTRA

Complexul Național Muzeal ASTRA în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu și Asociaţia ECCE Educaţia, invită publicul sâmbătă, 14 iunie 2014, ora 10:00, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, zona Etno-Tehno Parc, la deschiderea expoziţiei “Colecţii şi colecţionari”, eveniment ce marchează etapa județeană a proiectului cu același titlu.

colecţii

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee, Expozitii
Comenteaza!

  12.06.2014

Workshop de restaurare icoane pe sticlă

În perioada 16-27 iunie 2014, Complexul Naţional Muzeal ASTRA prin Centrul ASTRA pentru Patrimoniu. Departamentul de Conservare-Restaurare, organizează prima ediţie a Workshopului de restaurare icoane pe sticlă, ce reuneşte alături de specialiştii muzeului-gazdă, invitaţi din Londra, Republica Moldova şi studenţi din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” – Sibiu. Workshopul coordonat de dr. Alina Geanina Ionescu se desfăşoară la Centrul ASTRA pentru Patrimoniu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta III.

Workshop de restaurare icoane pe sticlă

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Muzee
Comenteaza!

  11.06.2014

În atelierul artistului

În lunile iunie şi iulie 2014, familiile având copii cu vârste între 4 şi 12 ani pot să participe la programele cu tema ”În atelierul artistului”, desfăşurate în expoziţia “De la Şcoala de Belle-Arte la Academia de Arte Frumoase. Artişti la Bucureşti între 1864-1948“, deschisă la parterul Galeriei Naţionale a Muzeului Naţional de Artă al României (Calea Victoriei 49-53).


Continuare…

 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee, Expozitii
Comenteaza!

pagina urmatoare

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com