Galeria de Arta

arta pentru tine

  20.06.2014

Final de călătorie

Timp de mai bine de 7 ani, site-ul GaleriaDeArta.com a fost una dintre cele mai active surse de informare pentru iubitorii de arte vizuale din România. Au fost publicate aproape 4000 de materiale în blog şi circa 2500 de lucrări de artă. Este un colos realizat din pasiune pentru frumos.

Dar vremurile se schimbă şi, plecând de la mai multe motive, am făcut o analiză în urma căreia am hotărât că acest proiect este mai bine să se oprească aici. Resursele de timp astfel câştigate vor fi redirecţionate către proiecte cu mult mai mare impact, precum Citatepedia, ro-en.ro şi Omnilexica, ori chiar spre mai noul site Omnipedia.

Oricum, GaleriaDeArta.com rămâne un site complet funcţional, aşa că oricând vi se face dor de artă, este suficient să faceţi o căutare sau să navigaţi prin paginile sale. Pentru că aveţi ce (re)descoperi!

Să aveţi parte de cât mai mult frumos!

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site
2 comentarii

  6.01.2010

Bilanţul anului 2009

La început de an, am făcut, aşa cum este obiceiul, o analiză a ce s-a întâmplat pe GaleriaDeArta.com în anul precedent, prin prisma datelor statistice.

După mai mult de 500 de articole apărute pe blog, am depăşit totalul de 1500 de articole. Albumele conţin peste 1600 de imagini de lucrări artistice, vizualizate de aproape 200.000 de ori.

Cel mai îmbucurător este faptul că numărul vizitatorilor aproape s-a dublat faţă de un an în urmă. În luna noiembrie 2009 s-a depăşit pragul de 10.000 de vizitatori unici/lună. Site-ul a intrat între primele 100 de site-uri culturale româneşti şi îşi continuă ascensiunea.

Cea mai vizualizată pagină în 2009 a fost Desen în creion, urmată de Arhitectura romanică. De fapt, acestea sunt reprezentative pentru interesul faţă de studierea artei, atât la modul practic, cât şi ca istorie.

În noul an vom continua să vă aducem zilnic ceva frumos. Ne-ar face plăcere să extindem colaborările. Avem şi unele idei noi. Dar ce va fi, vom vedea!

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site
Comenteaza!

  31.12.2008

Sfârşit de an

Anul 2008 a fost unul de creştere pentru GaleriaDeArta.com, numărul vizitatorilor sporind de aproximativ 3 ori. Numărul de articole publicate a ajuns la o mie, ceea ce face ca site-ul să fie unul consistent. Totuşi, este doar o mică parte din ceea ce ne-am propus şi sperăm ca în noul an să ducem lucrurile mai departe, nu doar prin adăugarea de conţinut, ci şi prin realizarea unor noi facilităţi. Ca întotdeauna, suntem deschişi la colaborări, aşa că nu ezitaţi să folosiţi formularul de contact.

Vă dorim ca în noul an să vedeţi cât mai multe lucruri frumoase!

La mulţi ani!

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site
Comenteaza!

  3.03.2008

GaleriaDeArta.com în finala RoBlogFest

RoBlogFest a ajuns la faza finală. Deşi este un blog nou (apărut în ultimul an), GaleriaDeArta.com s-a calificat în finală la categoria “Cel mai bun blog cultural”, prin alegerea juriului, ceea ce ne onorează. La această categorie, publicul nu poate vota.

Dacă doriţi să ne susţineţi, puteţi vota Citatepedia, care s-a calificat în finală la categoria “Cel mai bun blog colectiv”, categorie deschisă votului publicului.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site, Stiri
Comenteaza!

  16.02.2008

A început votarea la RoBlogFest

RoBlogFest este un eveniment anual, care premiază cele mai bune bloguri româneşti. GaleriaDeArta.com este nominalizat la mai multe categorii. Dacă îţi place ceea ce facem, ne poţi vota! Fiecare vot înseamnă mult pentru noi.

Deoarece RoBlogFest a devenit un concurs de referinţă, pentru a asigura o cât mai mare corectitudine, cei care votează trebuie să se înscrie pe roblogfest.ro. După această formalitate şi login, apare sus comanda VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII. Aceasta prezintă mai întâi categoriile, iar GaleriaDeArta.com poate fi votat în următoarele:

  • Cel mai bun blog colectiv
  • Cel mai bun blog nou (aparut in 2007)
  • Cel mai bine scris blog
  • Cel mai bun blog

Puteţi vota în fiecare categorie!

Pentru a găsi mai uşor GaleriaDeArta.com, este disponibilă o comandă de sortare alfabetică.

La RoBlogFest participă şi celelalte bloguri de care ne ocupăm, cele de pe blog.citatepedia.ro şi blog.ro-en.ro. Pentru oricare dintre aceste bloguri veţi vota, vă mulţumim pentru susţinere!

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site, Stiri
Comenteaza!

pagina urmatoare

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com