Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.10.2013

Polska Folk

În perioada 25 octombrie – 1 decembrie 2013, publicul din România are ocazia de a vizita expoziția de design tânăr polonez inspirat de arta populară, intitulată “Polska Folk”, prezentată la Muzeul Național al Țăranului Român. Expoziția cuprinde 19 obiecte, realizate de 17 creatori și grupe de designeri din Polonia. După cum indică și titlul expoziției, tema principală a acesteia o constituie obiectele ce fac trimitere la tradiția populară, meșteșuguri și artă decorativă. Acest trend interesant al designului polonez vorbește despre căutarea propriei identități, a specificității culturale și a unicității, care pot fi remarcate la designerii polonezi din tânăra generație. Vernisajul are loc joi, 24 octombrie, de la ora 18:00.

Polska Folk

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii, Design
Comenteaza!

  6.09.2013

Made in RO - Sibiu 2013

Cea de-a doua ediție a Târgului de design românesc, Made in RO, organizat de Fundația Dala în colaborare cu DESIGNIST.RO şi Muzeul ASTRA, se desfăşoară pe 7 și 8 septembrie 2013 în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA.

Made in RO

Continuare…

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Design
Comenteaza!

  29.10.2012

Pop Art Design

Expoziţie tematică deschisă pe 12 octombrie 2012 la Vitra Design Museum din Weil am Rhein, Germania, incluzând lucrări de Andy Warhol, Claes Oldenburg, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Charles & Ray Eames, George Nelson, Ettore Sottsass, Achille Castiglioni şi alţii

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Video, Muzee, Expozitii, Design
Comenteaza!

  9.08.2011

Erté

Romain de Tirtoff (23 noiembrie 1892 - 21 aprilie 1990) a fost un artist francez de origine rusă şi un desenator cunoscut sub pseudonimul Erté, care reprezintă pronunţia franceză a iniţialelor sale, R.T.. A fost un artist şi un designer cu un talent fără limite, remarcându-se în domenii diferite, cum ar fi modă, bijuterii, artele grafice, costume şi decoruri în filmografie, teatru, operă şi decor interior. S-a născut Roman Petrovici Tirtov în Sankt Petersburg, dintr-o familie distinsă ale cărei rădăcini merg înapoi până în anul 1548. Tatăl său, Piotr Ivanovici Tirtov a fost amiral în flota rusească.


Continuare…

Publicat de Veronica Şerbănoiu
in categoriile Video, Arta textila, Artisti, Design
Comenteaza!

  13.06.2011

Camera de vis

Puştii adorm… în viteză :)

auto

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Umor, Design
Comenteaza!

pagina urmatoare

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com