Galeria de Arta

arta pentru tine

  3.11.2009

Cursuri de arte pentru copii şi adulţi în Timişoara

Compania D’arte propune o serie de cursuri de arte: pictură, handmade, design vestimentar, sculptură/modelaj în lut, arta actorului şi dicţie.

Cursurile se desfăşoară în Timişoara. Termenul de înscriere este nelimitat, fiecare curs începe în momentul constituirii unei grupe de lucru. Fiecare cursant înscris va avea posibilitatea participării la un curs iniţial gratuit înaintea înscrierii definitive la curs.

Cursurile se adresează tuturor celor cu vârsta între 7-90 ani, indiferent de personalitatea fiecăruia, talent, experienţă în domeniu şi scopul participării la curs. Cursul poate fi urmat atât de către acei ce doresc să practice un hobby sau să se relaxeze petrecându-şi timpul într-un mod artistic şi creator, cât şi de către cei care doresc să urmeze o carieră profesională în domeniu.

Cursurile sunt susţinute de către artişti profesionişti, tineri, dar cu experienţă pedagogică şi profesională de profil.

Obiectele sau lucrările artistice realizate în timpul cursului aparţin fiecărui cursant. Materialele necesare desfăşurării cursurilor de arte plastice sunt asigurate de către organizatori, fiind incluse în costurile cursului respectiv.

La finalul cursului se va organiza o expoziţie cu lucrările realizate de cursanţi în timpul atelierelor de artă plastică, respectiv un spectacol de teatru în cazul atelierului de teatru. De asemenea, cursanţii vor primi o diplomă de participare, un DVD cu poze din timpul cursului, înregistrări video realizate în timpul cursului şi al prezentării finale a muncii desfăşurate în cadrul cursului respectiv.

Pentru cursanţii care vor dori să continue cursurile, să aprofundeze arta respectivă, se vor organiza în continuare cursuri pentru avansaţi, adaptate nivelului de cunoştinţe asimilate la care se vor afla la finalizarea modulului iniţial.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri puteţi scrie prin e-mail la companiadarte@gmail.com sau puteţi telefona la 0723297456.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Stiri
15 comentarii

Alte articole pe subiecte similare

15 comentarii »

  1. Buna ziua,
    doresc sa urmez cursuri de desen in carbune in Timisoara.Aveti idee daca se organizeaza undeva si de catre cine?
    Internetul nu imi da multe raspunsuri in aceasta privinta.
    In ideea in care aveti informatiile necesare, va rog sa ma sfatuiti.
    Multumesc, o zi placuta.
    Paula Tipi - Timisoara

    Comentariu de PAULA TIPI | 4.03.2010

  2. Buna seara! se mai fac inscrieri la cursuri?

    Comentariu de Anita | 2.07.2010

  3. buna numele mue este andrei si am o intrebare pana cand este valabil? si pe ce str din timisoara se-tin cursurile?…

    Comentariu de andrei | 29.11.2010

  4. Sunt precizate informaţiile de contact la sfârşitul articolului.

    Comentariu de Lucian Velea | 29.11.2010

  5. Buna ziua,
    Sunt mama unui baiat de clasa IX care in perspectiva doreste sa dea admitere la Facultatea de Arhitectura. Pentru aceasta cred ca ar fi util un curs… sau mai multe de desen. Cursul organizat de voi cred ca dezvolta abilitatile unui adolescent de 15 ani.Cum procedam pentru inscriere ? Care este tariful unui curs ?

    Comentariu de ABRUDAN GABRIELA | 19.09.2012

  6. Buna ziua!
    Sunt mama uniu baietel de 7ani si jumatate, care isi dorste foarte mult sa mearga la un curs desen (in principal), dar si pictura. Ma puteti ajuta cu informatii?
    Multumesc!

    Comentariu de Lili | 30.10.2013

  7. Buna ziua, sunt mama unui tanar care a terminat acum liceul si doreste sa urmeze un curs de pictura.Va rog sa-mi trimiteti cateva informatii.Va multumesc.

    Comentariu de ILEANA POPA | 15.07.2014

  8. Buna ziua,

    as vrea sa urmez si eu un curs de desen/picture - puteti sa imi dati detalii - unde, cand ..?

    multumesc

    Comentariu de Laura | 27.12.2014

  9. am o fetita de 13 ani este talentata la desen .spunetim cum va pot contacta.

    Comentariu de akyil petronela dana | 18.04.2015

  10. Doresc sa urmez un curs de pictura, mai este valabil? Unde, cand?

    Comentariu de Muresan Mariana | 25.10.2015

  11. Am un băiețel de 7 ani, caruia îi place să deseneze. Aș vrea să urmeze un curs de desen. Va rog sa-mi spuneți unde sa-l înscriu și ce preț are cursul. Mulțumesc!

    Comentariu de Emilia Epure | 21.03.2016

  12. Buna ziua…as dori sa niste informații cu privire la un curs de modelaj in lut..daca se mai fac inscrieri…pentru o fetița de 10 ani..mulțumesc.

    Comentariu de Tudorache Nicoleta | 14.01.2018

  13. Buna fiica mea Andreea de 10 ani deseneaza si as dori informati despre curs.Locium la sat la 30 de km de TIMISOARA si as dori si programul daca se poate .Multumesc o zi buna !

    Comentariu de MARIANA POPESCU | 20.07.2018

  14. Buna ziua.Am un baietel de 9 ani,si ii place sa deseneze.Stam in timisoara de 3 ani.Va rog sa mi spuneti unde se tin cursurile si ce pret are.Multumesc.

    Comentariu de Colompar Andrei Marcos | 5.01.2019

  15. Buna ziua,
    Ma intereseaza un curs de Arta Textila.
    Cum se tine si daca se tine in conditiile actuale?
    Ma intereseaza si pretul bineinteles.

    Cu stima,
    Daniela Silaghe

    Comentariu de Silaghe Daniela | 14.07.2020

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com