Galeria de Arta

arta pentru tine

  7.05.2008

Curs “Fotograf”

Arta fotografiei captează momentul şi oferă posibilităţi infinite de a surprinde realitatea. De la mărturiile de fotojurnalism din zonele de conflict până la fotografia obiectivelor turistice, cadrul fotografic poate recrea impresia primei percepţii vizuale asupra obiectului sau poate fi doar pretextul pentru un joc cu imaginea. Pentru cei care doresc să se iniţieze în domeniu, să îşi aprofundeze cunoştinţele sau să îşi facă din fotografie o profesie, Centrul de Pregătire Profesională în Cultură propune cursuri recunoscute de MMSSF şi MECT.

În perioada 12 mai—25 iunie 2008, Centrul de Pregătire Profesională în Cultură desfăşoară la sediul său din Calea Dorobanţilor nr.99 A, Bucureşti, cursul de specializare pentru ocupaţia de fotograf.

Programul cursului incluzând module de fotocompoziţie, portret, fotografie de natură, fotografie alb-negru şi prelucrare digitală se derulează zilnic, între orele 18-21, cu câteva workshop-uri de week-end.

Pe parcursul celor 120 de ore, cursanţi vor studia diverse tehnici fotografice, necesare atât pentru lucrul în natură, cât şi fotografiei de studio.

Înscrierile se fac până pe data de 9 mai, iar preţul cursului este de 1.000 RON.

Condiţii de acces:
- cunoştinţe de bază în utilizarea computerului
- aparat foto digital cu funcţie manuală

Dotările tehnice ale Centrului de Pregătire Profesională în Cultură (cameră foto DSLR, obiective, blitzuri de studio, trepied, fundaluri etc) vor facilita buna derulare a cursului.

Mai multe detalii pot fi obţinute de pe site-ul www.cppc.ro sau telefonic, de la Amalia Alexandru (coordonator de curs), la numărul 0788.905.553.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Fotografie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com