Galeria de Arta

arta pentru tine

  10.08.2010

Atelier de fotografie

Pentru cei care doresc să afle mai mult despre fotografie, sunt la început de drum sau nu au apucat încă să studieze despre arta fotografică, se organizează un atelier de fotografie la Buşteni în perioada 30 august - 2 septembrie 2010. Acest atelier se adresează tuturor doritorilor ce au ca pasiune arta fotografică şi deţin un aparat de fotografiat digital.

În cadrul atelierului se vor aborda bazele fotografiei, cursuri tematice, drumeţii foto în natură, comentarii şi lucrul în studio.

În tabăra foto este binevenit oricine. Nu trebuie să ocolească atelierul cei care cred că: “am un aparat mult prea slab”, “o să fie numai profesionişti acolo”, “eu nu ştiu nimic în domeniul fotografiei şi o să mă fac de râs”. Nici cei care cred: “eu am mai citit pe net despre fotografie”, “am prins ceva experienţă nu am nevoie de nimeni să-mi spună despre bazele fotografiei” deoarece atelierul se adresează tocmai celor care sunt la început de drum sau au cunostiinte medii despre fotografie.

Se vor face cursuri de introducere în arta fotografică, elemente de bază în fotografie, dar şi o comparaţie între fotografia de exterior şi cea de studio. Vor exista atât etape teoretice, cât şi practice, întrucât este greu să înveţi despre arta fotografică fără una dintre acestea. Fiecare participant va primi în prima zi un suport de curs, pe care îl va folosi pe întreaga perioadă de desfăşurare a atelierului.

În interiorul unităţii de cazare se va pune la dispoziţie tehnică PC, conectată la internet, un cititor de carduri şi o unitate DVD-RW, precum şi discuri DVD pentru stocarea fotografiilor. Se va exemplifica pe aparate foto DSLR şi pe un mic studio echipat. Cursurile şi fotografiile vor rula pe un ecran cu diagonala de 100 cm.

Numărul locurilor disponibile în cadrul atelierului este de maxim 19 persoane (5 camere duble şi 3 camere triple) şi minim 8 (în cazul în care nu se cumulează un număr de 8 persoane participanţii îşi pot primi banii înapoi sau pot participa la o reprogramare a atelierului). Serviciile de cazare şi masă sunt contractate în unitatea “Pensiunea Clasic Buşteni - 3 stele” - str. Zamorei nr. 16 Buşteni, jud. Prahova, România.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa http://www.arta-vrl.org/atelier/2010/septembrie/14/.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Stiri, Fotografie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com