Galeria de Arta

arta pentru tine

  6.07.2009

De la zero la megapixel

Cărtureşti are idei bune de înfrumuseţat vara, inclusiv cursuri gratuite, proaspete şi fără fasoane. Prima şcoală de vară la Cărtureşti este un curs de fotografie organizat împreună cu Asociaţia De partea ta, susţinut de către fotograful profesionist Cristian Tzecu.

Cursurile de fotografie sunt în număr de 4 şi toate vor avea loc în ceainăria librăriei Cărtureşti de pe Mercy 7, Timişoara. Întâlnirile au loc lunea şi miercurea, de la 19:00 la 20:00. Mai precis, zilele de şcoală sunt 6, 8, 13 şi 15 iulie 2009. Cristian Tzecu are şcoala, poveştile şi fotografiile pe care le va proiecta pentru mai bună pricepere, Cărtureştiul vine cu ceaiul rece, participanţii cu cheful şi cu aparatele foto de orice fel.

Îţi doreşti de nu ştiu când să treci de la poze la fotografii, ţi-ai luat direct un DSLR respectabil şi intenţiile îţi sunt bune, dar butoanele… prea multe. Aşa că aparatul tău ambiţios tot pe modul Auto rămâne, folosit la 10% din capacitatea lui. Ai ochi, dar nu şi aplecare autodidactică, ai idei, dar nu şi informaţii. Nu ai şcoală de foto, dar poftă de învăţat da. Acum poţi participa la o şcoală de fotografie deschisă oricui are poftă să treacă repede de la zero cunoştinţe la fotografii reglate cinstit.

Cristian Tzecu s-a născut în 1970 şi este artist al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică. Practică alpinismul de peste 20 de ani, în care a urcat şi fotografiat de la crestele Caucazului şi ale Alpilor la vârfuri himalayene.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Fotografie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com