Galeria de Arta

arta pentru tine

  19.05.2010

Şcoală de fotografie în Retezat

În perioada 15-20 iunie 2010, cei care îndrăgesc fotografia şi muntele sunt invitaţi să participe la prima şcoală fotografică de vară pe care Mihai Moiceanu o organizează în Parcul Naţional Retezat.

Retezatul, este probabil destinaţia fotografică cu cele mai multe superlative: cel mai mare lac alpin din ţară, cel mai adânc lac alpin din ţară, cea mai mare arie situată la peste 2000 m din ţară.

Îndrumaţi de Mihai Moiceanu, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de natură din România şi iniţiatorul workshop-urilor de fotografie în ţara noastră, puteţi descoperi acest loc unic prin intermediul aparatelor foto.

Tura fotografică din Retezat se adresează iubitorilor de munte, celor care vor să petreacă 6 zile în mijlocul naturii în condiţii de bivuac. Cazarea se face în corturi, mâncarea din sacul cu merinde pregătit de acasă, ceai şi supă la primus, fără foc de tabără (în Parcul Naţional Retezat este interzis). Rangerii parcului vor conduce grupul pe cărări ascunse, pentru a fotografia lacuri, cascade, flori, animale şi tot ceea ce muntele va oferi.

Taxa de participare este de 400 lei. Înscrierile se fac până la 1 iunie 2010, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la www.phototour.ro.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Stiri, Fotografie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com