Galeria de Arta

arta pentru tine

  19.02.2009

Cursuri de artă pentru copii şi adulţi

În perioada 27 februarie - 12 aprilie 2009, Da Vinci Art School organizează câteva cursuri de artă pentru copii şi adulţi:

  • “Atelier de lut”
  • “O lume fantastică”
  • “Gramatica unui portret”


“Atelier de lut” - curs de modelaj şi ceramică pentru copii cu vârsta între 7 şi 15 ani, desfăşurat pe durata a 7 săptămâni (27 februarie – 11 aprilie). Cursul este structurat pe două grupe şi cuprinde 7 şedinţe a câte două ore, în zilele de vineri şi sâmbătă, după următorul program:

Grupa I: vinerea, între orele 16:00 - 18:00 (27 februarie - 10 aprilie)
Grupa II: sâmbăta, între orele 13:00 - 15:00 (28 februarie -11 aprilie)

În cadrul atelierului, copiii vor deprinde tehnicile modelării în lut şi vor afla secretele ceramicii, vor fi încurajaţi să-şi dezvolte creativitatea şi simţul estetic, obţinând la sfârşitul cursului o serie de sculpturi şi vase din ceramică decorate de ei.

Costul cursului, care include materialele folosite, este de 55 lei pe şedinţă sau 360 lei pentru întreg cursul, cu plata la înscriere.

“O lume fantastică” - curs de artă pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, constituit pe durata a 7 săptămâni (28 februarie - 12 aprilie). Cursul cuprinde 7 şedinţe a câte două ore fiecare, în zilele de sâmbătă şi duminică, după următorul program:

Grupa I: sâmbăta, între orele 10:00 - 12:00 (28 februarie - 11 aprilie)
Grupa II: duminica, între orele 10:00 -12:00 (1 martie - 12 aprilie )

“O lume fantastică” este un curs de artă în care copiii îşi vor dezvolta imaginaţia şi se vor apropia de natură prin intermediul unor serii de teme inspirate din lumea animalelor şi a plantelor. Pe lângă descoperirea naturii, copiii vor învăţa să creeze animale, plante şi o serie de creaturi şi personaje fantastice, să reprezinte lumea înconjurătoare şi pe cea imaginară folosind diferite tehnici artistice, de la desen şi pictură până la colaj şi modelaj.

Costul cursului, care include materialele folosite, este de 50 lei pe şedinţă sau 330 lei pentru întreg cursul, cu plata la înscriere.

Coordonatorii cursurilor pentru copii sunt artişti tineri, absolvenţi ai Universităţii de Artă din Bucureşti, cu pregătire pedagogică.

“Gramatica unui portret” - curs de desen şi culoare pentru adulţi, organizat pe durata a 7 săptămâni, cuprinzând 7 şedinţe a câte două ore fiecare şedinţă. Cursul se va ţine vinerea, între orele 19:00 – 21:00, în perioada 27 februarie – 10 aprilie.

În cadrul cursului “Gramatica unui portret”, cursanţii se vor familiariza cu modalităţile plastice de realizare a unui portret. Cele 7 şedinţe se vor axa pe gramatica desenului şi a reprezentării unui portret, pe noţiuni de limbaj plastic, de istoria artei, perspectivă, proporţii. La sfârşitul cursului, participanţii vor stăpâni cunoştinţele de bază privind realizarea unui portret prin desen şi pictură.

Coordonatorul cursului este artistul vizual Mihai Balko.

Costul cursului este de 80 lei pe şedinţă sau 550 lei pentru întreg cursul, cu plata la înscriere. Costul cursului include materialele folosite: hârtie de desen, pânză pentru pictură, pensule, culori, cărbune, creioane de desen etc.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri puteţi telefona la 0721-955218 sau puteţi scrie la adresa de e-mail cursuriarta@yahoo.com. Adresa postală este str. Popa Lazăr, nr. 6, sect. 2, Bucureşti (lângă Piaţa Obor şi str. Avrig).

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com