Galeria de Arta

arta pentru tine

  31.10.2007

Poveşti în imagini

Sâmbătă, 2 noiembrie 2007, la ora 14:30, Primăria Fălticeni, Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava invită publicul larg la vernisajul expoziţiei “Poveşti în imagini”.

Expoziţia este rezultatul unui inedit concurs de fotografie care a dezvoltat latura creativ-artistică a copiilor din Fălticeni. Aceştia au fost puşi în situaţia de a realiza un set de patru până la zece instantanee fotografice asociate unei poveşti, cu un text reprezentativ. Expoziţia este organizată în holul superior al Primăriei şi reprezintă una dintre ultimele activităţi ale proiectului “Pe aripi… de poveste”, realizat de Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” în parteneriat cu Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret (AGLT) şi finanţat de către Autoritatea Naţională pentru Tineret (ANT) prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava.

În perioada 27 august - 15 noiembrie, organizaţia i-a angrenat pe cei mai tineri fălticeneni în micro-proiecte de natură socio-culturală, reprezentând activităţi de petrecere educativă şi placută a timpului liber: “Cutiuţa cu poveşti” – cinematecă liberă în care s-au facut proiecţii de poveşti şi filme pentru copii; “Parada personajelor de poveste”, o defilare veselă şi colorată pe străzile oraşului; “Poveştile noastre de azi…” - adaptarea unor poveşti clasice la realităţile sociale prezente şi “Toţi pentru unul, unul pentru toţi!” - o activitate cu tema egalităţii de şanse.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com