Galeria de Arta

arta pentru tine

  14.07.2008

Sixtine Zero 8

Marţi, 15 iulie 2008, are loc la Casino Palace - Casa Vernescu vernisajul expoziţiei de pictură “Sixtine Zero 8″, semnată de artistul bistriţean Vasile Mureşan - Murivale. Vernisajul începe la ora 18:00 şi este urmat de cocktail oferit de restaurantul Casa Vernescu.

Expoziţia va fi prezentată publicului de către criticul de artă Octavian Barbosa. Cei prezenţi vor fi încântaţi şi de momentul de muzică clasică contemporană, interpretată de Aurelian-Octav Popa la clarinet şi Sanda Crăciun-Popa la vioară.

Unul dintre cei mai activi şi imaginativi artişti contemporani, Vasile Mureşan - Murivale îşi va surprinde publicul cu o nouă expunere din aventura sa creativă. Artistul va prezenta pe simezele Casei Vernescu aproximativ 70 de lucrări, în majoritatea lor expresie a viziunii sale asupra temelor şi personajelor surprinse pe frescele Capelei Sixtine din Roma.

Galeria de Arta Casa Vernescu a fost inaugurată în urmă cu 6 ani şi a organizat până în prezent 37 de expoziţii de pictură, grafică şi sculptură.

Lucrările pictorului Vasile Mureşan - Murivale vor fi expuse la Casa Vernescu până la sfârşitul lunii septembrie 2008.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com