Galeria de Arta

arta pentru tine

  12.01.2009

Cartea cu poveşti de iarnă

Da Vinci Art School organizează cursul de artă pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, intitulat “Cartea cu poveşti de iarnă”. Durata cursului este de 6 săptămâni, între 17 ianuarie şi 22 februarie 2009, cu o frecvenţă de 2 ore săptămânal

Cursul se va desfăşura în jurul temelor de iarnă. Copiii vor realiza la fiecare şedinţă mai multe lucrări cu teme specifice de iarnă: vacanţa de iarnă, sărbătorile de Crăciun, sporturile de iarnă, tradiţiile de Anul Nou etc.

La sfârşitul cursului, fiecare copil va lega cele mai frumoase lucrări realizate pe parcursul celor 6 şedinţe într-o carte unică şi personalizată. Peste ani, această cărticică le va aduce aminte de anii copilăriei şi despre prima incursiune creativă în lumea cărţilor şi a artei, devenind un obiect drag, cu o semnificaţie deosebită.

Este un program complex, care include mai multe tehnici artistice. Pe durată celor şase săptămâni, copiii vor desena, picta, vor realiza colaje şi vor realiza coperta pentru cartea ilustrată de ei, familiarizandu-se astfel cu multiple tehnici artistice.

Principalele obiective ale cursului sunt:
- dezvoltarea creativităţii;
- munca în echipă;
- însuşirea tehnicilor de creaţie artistică (desen, culoare, colaj, caligrafie, design grafic);
- satisfacţia oferită de finalizarea unei lucrări şi implicit creşterea încrederii în sine.

Predarea cursului se face de către artişti tineri, absolvenţi ai Universităţii de Artă Bucureşti, cu pregătire pedagogică.

Părinţii au obligaţia să aducă şi să ia copiii de la Da Vinci Art School la orele stabilite, să completeze un formular cu informaţii despre copii (alergii, sensibilităţi).

Da Vinci Art School oferă apă plată şi ceai de fructe. Copiii sunt rugaţi să nu vină cu băuturi carbogazoase. Este indicat să îşi aducă o mică gustare.

Cursul cuprinde două grupe şi este alcătuit din 6 şedinţe a câte 2 ore, începând cu data de 17 şi respectiv 18 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi respectiv duminică, între orele 10:00-12:00, cu o pauză de 10 minute.

Înscrierile se fac până pe 15 ianuarie.

Costul cursului, care include materialele folosite, este de 50 lei pe şedinţă sau 280 lei pentru întreg cursul, cu plata la înscriere.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri puteţi telefona la 0721-955.218 sau puteţi scrieti la adresa de mail cursuriarta@yahoo.com

Adresă este str. Popa Lazăr, nr. 6, sect. 2, Bucureşti (lângă Piaţa Obor şi str. Avrig).

Publicat de Da Vinci Art School
in categoriile Lectii, Stiri
1 comentariu

Alte articole pe subiecte similare

1 Comentariu »

  1. ce drq nana k nu e asha de interesant:&

    Comentariu de eo.dan | 29.11.2009

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com