Galeria de Arta

arta pentru tine

  13.07.2012

Baroc urban în Sibiu

În perioada 10 iulie – 10 august 2012, la Sibiu se desfăşoară evenimentul „Baroc urban”. Călătorii sau oamenii locului sunt invitaţi să descopere şi să fotografieze timp de o lună elemente baroce în oraşul Sibiu. Animatori culturali, aflaţi în fiecare weekend în zonele de interes, îmbrăcaţi în costume specifice, îi vor însoţi în căutările lor, oferind informaţiile necesare, stimulând şi încurajând posibilii participanţi să se înscrie în proiect.

Baroc urban

Participanţii caută, fotografiază şi încarcă poza pe www.crispus.ro (mai multe detalii despre regulamentul concursului, juriul şi locurile baroce din Sibiu). Pasionaţii de fotografie vor concura în realizarea celor mai frumoase imagini ale elementelor baroc descoperite, folosindu-şi inventivitatea şi creativitatea. Premianţii concursului vor fi stabiliţi de către un juriu de specialitate şi vor avea ocazia de a fi câştigătorii unor premii în valoare de peste 1.000 de euro.

„Baroc urban” vine cu o nouă abordare, care transformă simplul trecător în consumator de cultură, îl implică într-o manieră interactivă, originală şi atractivă în redescoperirea Sibiului perioadei baroce, îl invită să exploateze şi să (re)creeze epoca în care oraşul a fost motorul cultural al Transilvaniei.

Evenimentul este organizat de Crispus şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Concursuri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com