Galeria de Arta

arta pentru tine

  7.11.2012

EXPOSEU:U

Crispus şi fotograful Vali Novacovschi inaugurează, începând cu luna noiembrie 2012, la Sibiu, “Întâlnrea pasionaţilor de fotografie”. Evenimentul va avea loc în fiecare lună şi este adresat „fotografilor care au ceva de spus, fotografilor cu simţ estetic, a căror fotografii nu sunt simple redări ale unui subiect. Căutăm fotografi care au un punct de vedere, care transmit mesaje puternice prin fotografiile lor”, după cum declară organizatorii. Prima ediţie a pasionaţilor de fotografie se va desfăşura sub titlul de “EXPOSEU:U”, va avea loc pe 17 noiembrie 2012, de la ora 18:00, în Crispus Pub din Sibiu (Str. Mărăşeşti Nr.9), iar tema va fi liberă.

expo

Fotografii vor fi invitaţi să-şi expună lucrările care vor putea fi vizionate de publicul curios pe parcursul întregii luni, până la următoarea întâlnire. Cei interesaţi să participe pot trimite un e-mail cu o fotografie la adresa exposecrispus@gmail.com. Fotografiile trebuie să aibă următoarele specificaţii tehnice: 254/381 mm, 300 DPI, format JPG RGB și să fie trimise până pe data de 11 noiembrie 2012.

„Mizăm pe autocenzura dvs., astfel încât să nu postaţi imagini de calitate îndoielnică. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta imagini care nu respectă acest criteriu.”, transmit organizatorii.

În fiecare lună, la aceste întâlniri vor participa profesionişti în domeniu. Invitatul special “EXPOSEU:U” este fotograful Radu Stănese, unul dintre cei mai buni fotografi din România. Şi-a început cariera în 1982. De atunci a fost premiat cu numeroase distincţii în domeniu, a colaborat cu reviste precum: Cosmopolitan, FHM, Beau Monde, Photo Magazin sau Playboy, iar fotografii ale sale au participat la saloane naţionale şi internaţionale precum: Molieres sur Ceze (Franţa), Pasching (Austria), Rivne (Ucraina), Istanbul (Turcia) sau Macon (Franţa).

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com