Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.09.2008

Vezi Orange - together

În perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2008, se desfăşoară o nouă ediţie a concursului „Vezi Orange”. Tema competiţiei este „together”, inspirată din noua viziune de brand Orange, care a fost lansată la nivel mondial în luna iulie şi în România începând cu 15 septembrie.

Pentru a facilita accesul la concurs şi pentru a spori interactivitatea, Orange lansează site-ul vezi.orange.ro, unde participanţii îşi pot înscrie lucrările în concurs. Juriul va face o selecţie finală, urmând ca vizitatorii să desemneze, începând cu acest an, caştigătorul premiului de popularitate. Acesta va primi un aparat foto Canon EOS 450D, în valoare de 736 EUR (TVA inclus). În plus, juriul va acorda premii pentru fiecare categorie şi 50 de menţiuni speciale, în valoare totală de 24350 EUR (TVA inclus).

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi telefonic şi vor fi premiaţi în cadrul unui eveniment organizat de Orange, nu mai târziu de 10 decembrie 2008.

Thierry Millet, Chief Commercial Officer Orange Romania, a declarat: „Lansat în anul 2002, „Vezi Orange” a devenit o competiţie de referinţă în domeniu, la ultima ediţie fiind înscrişi peste 4600 de fotografi amatori şi profesionişti. Pentru a interacţiona mai uşor cu participanţii, anul acesta am creat un site special şi ne aşteptăm ca „Vezi Orange” să atragă din ce în ce mai mulţi pasionaţi de fotografie”.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Fotografie, Concursuri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com