Galeria de Arta

arta pentru tine

  20.12.2007

Sub tensiune

Duminică, 23 decembrie 2007, ora 19:00, va avea loc la The Fish Gallery din Constanţa vernisajul expoziţiei de fotografie a Emiliei Gheorghe, intitulată “Sub tensiune”. Seria fotografică este rezultatul a trei componente combinate în şi din ordinarul cotidian: plimbare, spaţiu urban şi neaşteptat. O compoziţie care însăşi prin practica ei are un caracter ludic, deoarece este pusă sub semnul întâlnirii, fără a lua în considerare scopul şi rezultatul întâlnirii, care face conţinutul expoziţiei şi dă forma evenimentului fotografic. Neaşteptatul este multiplicat, se deschide în cascade de situaţii, nume, forme şi culori.

sub tensiune

În esenţă, fotografiile reprezintă un îndemn la reconsiderarea unor aspecte din viaţa cotidiană care se regăsesc la tot pasul. Accentul este pus în special pe elemente care ţin de îmbinarea cromatică a texturilor şi a formelor. Pe de o parte, seria soneriilor ascunde o întreagă istorie în spatele numelor proprii de cele mai multe ori şterse sau învechite de trecerea timpului. În paralel, seria panourilor electrice urmareşte versatilitatea plasării acestora, care la fiecare pas te încearca cu un uşor atac de panica.

Expoziţia va fi deschisă între 23 decembrie 2007 şi 23 ianuarie 2008, la The Fish Gallery, Bd. Tomis, nr.12, Constanţa (Peninsulă).

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com