Galeria de Arta

arta pentru tine

  23.01.2008

Story

Joi, 24 ianuarie 2008, ora 19:00, va avea loc la Anaid Art Gallery din Bucureşti vernisajul expoziţiei de fotografie de modă intitulată “Story”. Autorul celor 40 de fotografii este Dumitru Preda, cunoscut ca MITICHI, câştigătorul locului I al INSPIRED - Fashion Photo 2007. Astfel se materializează unul din premiile oferite de organizatorii şi partenerii concursului.



Dumitru Preda are 26 de ani, este din Sibiu, lucrează ca fotograf independent din anul 2005 şi se află la începutul unei cariere promiţătoare, recomandat de succesul de la INSPIRED - Fashion Photo 2007, dar şi de portofoliul existent de lucrări.

Lângă cele 40 de lucrări expuse, evenimentul aduce în cadrul galeriei atmosfera şi elementele creaţiei artistului prin prezenţa recuzitelor, chiar a modelelor care au participat la realizarea lucrărilor câştigătoare.

Dumitru Preda spune despre eveniment: “Atmosfera va fi întărită vizual, dinamic, cu proiecţii video, unde se vor derula making off-uri cu momente hazlii, momente care nu au putut fi surprinse de aparatul foto, de la diferite proiecte pe care le-am avut. Pentru că muzica şi fotografia sunt două lucruri care se împletesc armonios, DJ-ul nostru va mixa live toată seara.”

Expoziţia de fotografie de modă “Story” va fi deschisă între 24 ianuarie - 1 februarie 2008 la Anaid Art Gallery, Str. Slobozia Nr. 34, Bucureşti, Sector 4.

 
Vezi tot albumul
 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com