Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.09.2010

T II

Joi, 23 septembrie 2010, de la ora 19:30, are loc la Anaid Art Gallery vernisajul expoziţiei „T II” semnată Justin, curator Diana Dochia. Publicul amator de artă contemporană poate viziona expoziţia în perioada 23 septembrie – 14 octombrie 2010.

T II

Expoziţia reprezintă o „confecţie de tipare pentru croieli de mobilier urban”, după cum afirmă însuşi arhitectul Justin Baroncea.

„T II” reprezintă o modalitate de recontextualizare şi reintegrare a unor structuri arhitecturale atât în forma lor bidimensională prin intermediul picturii, cât şi în forma tridimensională, prin intermediul obiectului de mobilier urban. În acest context de creare şi concepere a formelor de mobilier urban, pictura devine un cadru, un tipar minimalist şi clar conturat pe suprafaţa căreia se conturează forma mobilierului în negru, gri şi roşu. Rugozitatea stratului pictural şi modul de aplicare pe pânză amintesc de tencuiala de pe perete.

„T II” este o expoziţie despre forme de mobilier urban care pot fi construite, reconstruite şi deconstruite atât fizic, cât şi mental, un parcurs firesc de gândire şi interpretare a unor forme de mobilier în cadrul oraşului şi de ce nu în spaţiul convenţional al unei galerii de tip white cube.

Anaid Art Gallery este deschisă publicului de lluni până vineri între orele 11-19, sâmbăta între orele 10-18.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com