Galeria de Arta

arta pentru tine

  23.01.2009

Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie 2009

Concursul “Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie” – competiţia globală destinată atât fotografilor profesinişti, cât şi celor amatori – încercă să convingă fotografii în devenire să îşi trimită lucrările în concurs, pentru Sony Campaign Award.

Îmbinând pasiunea pentru fotbal cu entuziasmul pentru arta fotografică, Sony Campaign Award caută să descopere imagini diferite de instantaneele clasice din sport care reuşesc să surprindă vibraţiile, starea de sărbătoare şi spiritul de echipă, într-un cuvânt, fenomenul cultural numit fotbal. Sportul a oferit dintotdeauna momentele perfecte pentru realizarea celor mai surprinzătoare fotografii şi, în calitate de sponsor al UEFA Champions League şi al Cupei Mondiale FIFA 2010, Sony consideră că nu există alt spectacol mai plin de culoare şi energie precum fotbalul.

Delly Carr, unul din fotografii sportivi mondiali de top şi câştigător a numeroase premii, va prezida comisia arbitrilor, din care fac parte şi Shigeki Ishizuka, Preşedintele Digital Imaging Group Sony Corporation, Yoshiyuki Nogami, Vice-Preşedintele Digital Imaging Sony Europe şi James Kennedy, Brand Communications Director Sony Europe.

Înscrierea în competiţie este gratuită, iar câştigătorul va fi premiat cu:

· Două bilete VIP la gala Sony World Photography Awards ce va avea loc pe data de 16 aprilie 2009, la Cannes (inclusiv biletele de avion şi cazarea pentru două nopţi la un hotel de lux, situat pe faimoasa Croazetă)

· Un kit format din DSLR Sony Alpha 350, cu obiectiv de 18-70 mm, plus un card de memorie de 2GB

· Oportunitatea de a deveni unul dintre fotografii Sony pentru campaniile din 2009

· Două bilete la Cupa Mondială de Fotbal din 2010, din Africa de Sud (incluzând transportul şi cazarea)

Cele mai bune 50 de fotografii din competiţie, precum şi cele ale câştigătorului, vor fi expuse la Festivalul Premiilor Mondiale Sony pentru Fotografie de la Cannes, în aprilie 2009.

Competiţia se adresează fotografilor amatori din toată lumea; termenul limită de înscriere a lucrărilor a fost extins până la data de 28 februarie 2009. Numele câştigătorului va fi anunţat pe data de 20 martie 2009.

Premiile Mondiale de Fotografie Sony se desfăşoară la nivel internaţional, invitându-i pe cei pasionaţi de fotografie din întreaga lume să participe la o captivantă competiţie de amatori, ce se desfăşoară în paralel cu cea destinată profesioniştilor. Fotografiile din concurs sunt evaluate de nume importante din domeniu, precum Tom Stoddart şi Elliott Erwitt.

Mai multe detalii despre competiţie, pot fi găsite la: www.worldphotographyawards.org.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Concursuri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com