Galeria de Arta

arta pentru tine

  18.06.2009

Bucuria Europei 2009

Ambasada Serbiei anunţă organizarea Concursului internaţional de pictură pentru copii “Bucuria Europei 2009″, care va avea loc la Belgrad. Tema concursului este “Dicţionarul Prieteniei”. “Dicţionarul” cuprinde 15 cuvinte: Europa, Prieten, Libertate, Pasăre, Copil, Mama, Tata, Soare, Bucurie, Carte, Pace, Pâine, Cântec, Dragoste şi Joc.

Cei interesaţi pot lua parte la concurs individual sau prin intermediul şcolilor, grădiniţelor sau cluburilor de artă, ori a altor instituţii similare. Fiecare participant la concurs trebuie să trimită un desen ori o pictură realizată între anii 2008-2009 care nu a mai fost niciodată expusă. La concurs pot lua parte copii cu vârste între 5 şi 18 ani din toată lumea. Fiecare participant poate intra în competiţie cu o singură lucrare, iar grupurile pot trimite maxim 20 de lucrări ale unor autori diferiţi.

Vor fi acordate medalii “Bucuria Europei” de aur, argint şi bronz, atât pentru participanţii individuali, cât şi pentru grupurile participante la concurs. Câştigătorii medaliilor de aur vor fi invitaţi la Reuniunea Internaţională a Copiilor care va avea loc la Belgrad în perioada 1-5 octombrie, iar lucrările câştigătoare vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii care va avea loc pe 1 octombrie. Cheltuielile de transport până la şi de la Belgrad vor fi suportate de participanţi.

Data limită pentru primirea lucrărilor este 15 iulie 2009. Mai multe informaţii pot fi găsite la www.joyofeurope.org.yu.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Concursuri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com