Galeria de Arta

arta pentru tine

  2.07.2012

Festivalul Internaţional de Desene Animate

Asociaţia Colors organizează prima ediţie a Festivalului Internaţional de Desene Animate, care are loc la Braşov, în perioada 4-7 iulie 2012. Intrarea la festival este liberă.

Voluntarii Asociaţiei Colors au ales pentru eveniment desene animate reprezentative din ţări precum Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franţa, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveţia, Rusia, Scoţia, SUA, Ungaria, Australia, Marea Britanie, Italia, Germania şi România, vizionarea desenelor făcându-se între orele 10:13 şi 15:18, la Centrul de Activităţi Colors din str. Mircea cel Bătrân nr. 4.

În cadrul festivalului veţi putea viziona totodată desene animate celebre, precum “Lolek şi Bolek”, “Mihaela”, “Willi Frog”, “Popeye” sau “Nu, pogodi!”.

Olga Medrzejewska, voluntar din Polonia al Asociaţiei Colors şi unul dintre iniţiatorii evenimentului, a declarat: “Desenul meu preferat este Reksio, despre aventurile unui căţel cu o ureche bleaga şi prietenii lui. Reksio este distractiv şi are o inimă bună. Ii invit pe toţi copiii din Brasov sa vina la festival şi sa îl cunoasca pe Reksio.”

Asociaţia Colors organizează pentru prima dată în Braşov un festival internaţional de desene animate, destinat celor mici şi celor mari, cu scopul de a promova multiculturalitatea, modalităţile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar şi de a oferi celor mici o ocazie de a se familiariza cu alte limbi străine, întrucât desenele vor fi prezentate în formatul original, fără a fi dublate şi fără subtitrare.

Programul festivalului:
Miercuri, 4 iulie 2012, Centrul de Activităţi Colors, orele 10-13 şi 15-18
Joi, 5 iulie 2012, Centrul de Activităţi Colors, orele 10-13 şi 15-18
Vineri, 6 iulie 2012, Centrul de Activităţi Colors, orele 10-13 şi 15-18
Sambata, 7 iulie 2012, Centrul de Activităţi Colors, orele 10-13, şi Parcul Tractorul, orele 10-13 şi 17-20.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.plinideidei.ro.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Cinema de arta
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com