Galeria de Arta

arta pentru tine

  23.10.2009

Urban Kiss

Librăria Cărtureşti din Timişoara (str. Mercy 7) găzduieşte în perioada 23 octombrie – 15 noiembrie 2009 expoziţia de fotografie „Urban Kiss”, semnată de Iulian Ignat. Expoziţia cuprinde 35 de fotografii alb-negru realizate pe parcursul mai multor reprezentaţii ale spectacolului de dans „Urban Kiss”, pus în scenă de Răzvan Mazilu la Teatrul de Operetă din Bucureşti. Vernisajul are loc vineri, 23 octombrie, ora 19:00, în prezenţa autorului, Iulian Ignat, şi a lui Răzvan Mazilu.

Urban Kiss

Răzvan Mazilu spune: “Dansul este una dintre cele mai efemere arte. Fotografia lui Iulian a reuşit să oprească clipe de dans, de energie şi emoţie pură şi pentru asta îi mulţumesc.”

Iulian Ignat adaugă: “Fotografiile nu s-au dorit a fi niste imagini “frumoase”, cu încadrări, cu expuneri perfecte şi nu mi-am dorit să documentez acest spectacol, să-i urmăresc costumele, momentele, personajele, proiecţiile. Am căutat să adun în expoziţie fotografii care să amintească, în felul lor, de emoţia, de starea şi de energia spectacolului.”

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com