Galeria de Arta

arta pentru tine

  15.02.2013

Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea - 8 ani de Pontificat

Ca un omagiu adus Sanctităţii Sale Papa Benedict al XVI-lea şi ca un suvenir special cu ocazia celor 8 ani de Pontificat, Romfilatelia oferă posibilitatea de a achiziţiona un produs special, disponibil în tiraj limitat, după 8 ani de la apariţia iniţială. Începând cu prima săptămână a lunii martie 2013, pachetul filatelic special va putea fi achiziţionat de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea

Realizată în anul 2005, emisiunea de mărci poştale “Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea – Începutul unui nou Pontificat” a fost editată pentru a sărbători, din punct de vedere filatelic, numirea cardinalului-episcop Joseph Alois Ratzinger ca successor al Papei Ioan Paul al II-lea.

Introdusă în circulaţie la data de 18 ugust 2005, emisiunea s-a bucurat şi de o prezentare specială: un pachet filatelic, conţinând cele două minicoli ale emisiunii, blocul - coliţă, plicul prima zi echipat cu seria emisiunii, şi un carton filatelic, editat în italiană, spaniolă, franceză şi germană.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com