Galeria de Arta

arta pentru tine

  2.12.2013

România, un tezaur european

Romfilatelia și International School of Bucharest organizează vernisajul expoziției “România, un tezaur european”, luni, 2 decembrie 2012, ora 11:00, în cadrul Școlii Internaționale din București (Șoseaua Gara Cățelu nr. 1R, sector 3). Expoziția poate fi vizitată până pe data de 6 decembrie 2013.

România, un tezaur european

Expoziția face o incursiune în frumusețea și valorile țării noastre, reafirmate în contextul Zilei Naționale a României și prezentate pe 35 de panouri filatelice, unde mărcile poștale ilustrează filele culturii și istoriei românești.

Invitatul special al acestui eveniment este marele campion Ivan Patzaichin, sportiv remarcabil, antrenor de succes și un adevărat ambasador al sportului românesc, cvadruplu laureat cu aur și triplu laureat cu argint în cadrul Jocurilor Olimpice din perioada 1968–1984. Când rostim numele Ivan Patzaichin, vorbim de perseverența și credința într-un ideal, un adevărat geniu al apei, care a gustat din cupele victoriei și a „câștigat o barcă de medalii olimpice”, stabilind astfel rezultate excepționale și veritabile recorduri.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii, Filatelie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com