Galeria de Arta

arta pentru tine

  12.04.2012

Europa 2012 - Vizitaţi România

Europa, locul unde a luat naștere turismul internațional, începând cu secolul al XIX-lea, a devenit astăzi cel mai vizitat continent, reunind cu mândrie cele mai multe țări și atracții turistice din lume. De aceea, PostEurop, organism specializat ONU, lansează anul acesta, sub genericul “Europa 2012 – Vizitați…”, invitația de a cunoaște, prin universul timbrelor, atracțiile turistice ale țărilor continentului european.

Vizitati Romania

România de astăzi a prins contur încă de la începutul primului mileniu, în zona sud-estică a Europei Centrale, cu arcul munților Carpați în mijloc și marginită de Dunăre și Marea Neagră. Țara noastră se bucură de aproape toate formele de relief existente, de la râuri și izvoare termale, parcuri și rezervații naturale, peșteri vestite până la saline, litoralul Mării Negre și Delta Dunării.

Emisiunea de mărci poștale din acest an, realizată la inițiativa PostEurop, este alcătuită din două mărci poștale – cu valorile nominale de 1,40 lei și 8,10 lei, un plic „prima zi” și un carton filatelic.

Cele două mărci poștale ale emisiunii „Europa 2012 – Vizitați România” vor călători în întreaga lume și vor demonstra că România merită să fie vizitată pentru unicitatea frumuseților și a numeroaselor tradiții păstrate de-a lungul secolelor.

Începând din 6 aprilie 2012, emisiunea de mărci poştale „Europa 2012 – Vizitați România” poate fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Filatelie
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com