Galeria de Arta

arta pentru tine

  25.09.2012

Logodna Fecioarei

Miercuri, 26 septembrie 2012, este rândul Muzeului Național de Artă al României să apară pe prima pagină a cotidianului România liberă, în cadrul campaniei “Sunt obiect de muzeu, caut vizitator”, inițiată de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR) și realizate cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN). Lucrarea care se dezvăluie cititorilor ziarului România liberă este o capodoperă din Galeria de Artă Europeană: “Logodna Fecioarei” de El Greco (1541-1614). MNAR este singurul muzeu din România care se poate mândri nu cu unul, ci cu trei tablouri realizate de El Greco (pe numele său adevărat Doménikos Theotokópulos).

Toți cei care se prezintă la muzeu cu prima pagină a ziarului România liberă din data de 26 septembrie 2012, în care apare fragmentul din lucrarea “Logodna Fecioarei”, beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului de intrare la oricare din galeriile și expozițiile Muzeului Național de Artă al României, în perioada 26 – 30 septembrie 2012.

Campania “Sunt obiect de muzeu, caut vizitator”, care a debutat pe 3 septembrie 2012, presupune ca în fiecare zi, timp de 58 de zile (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică), pe prima pagină a cotidianului România liberă să fie prezentat cititorilor un obiect reprezentativ pentru colecțiile celor 58 de muzee și galerii de artă membre ale RNMR.

 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Muzee
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com