Galeria de Arta

arta pentru tine

  30.05.2008

La iarbă verde

Sâmbătă, 31 mai 2008, începând cu ora 18:00, are loc la Atelier 35 vernisajul expoziţiei „La iarbă verde”, a tinerei artiste Raluca Preda.

La iarbă verde

“La iarbă verde” este prima expoziţie personală semnată Raluca Preda şi se referă în primul rând la timpul liber, la procentul de atenţie pe care ni-l acordăm, la evadarea din rutina cotidianului - prin a vedea un film sau a merge la o plimbare în parc.

„Oriunde am călători în vacanţă suntem dependenţi de obiecte, fie ele maşini, fie mobil, haine, laptop sau mici suveniruri; rareori facem excepţii. Am cules astfel de lucruri, unele banale, altele cu valoare sentimentală sau nimicuri pe care regrupându-le în desenele mele am creat o poveste, un mic univers pe care l-aş încadra oarecum în absurd, cu mici note pop art”, declară Raluca Preda.

Artista foloseşte în expoziţia sa tehnici diverse, de la desene în peniţă combinate cu creioane colorate până la colaje de obiecte şi litografii, acestea din urmă fiind create în timpul unui stagiu de bursă Erasmus petrecut în Cehia în 2007.

Publicul este invitat aşadar să privească, dar şi să interacţioneze cu „iarba verde”, şi, dacă doreşte, cu câteva obiecte pe care le pune la îndemână artista. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 31 mai – 13 iunie 2008, de miercuri până dumincă, între 15:00 şi 21:00, la Atelier 35, Str. Şelari, nr. 13, Bucureşti.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com