Galeria de Arta

arta pentru tine

  22.07.2008

I walked the world alone

Marţi, 22 iulie 2008, începând cu ora 19:30, se deschide la Atelier 35 expoziţia de fotografie “I walked the world alone” a Elizei Zdru. Expoziţia va fi vernisată de Francisc Mraz.

I walked the world alone

Fotografiile acestei expoziţii sunt mărturia unei explorări a ideii de izolare - izolarea fiinţei umane în imensitatea spaţiului terestru, izolarea individuală în mijlocul mulţimii celorlalţi, singurătatea.

“Cred că fotografia ca mijloc de expresie mai mult sau mai puţin artistic este poate cea mai potrivită instanţă care să exploreze această temă - prin instantaneul care fură momentul fugitiv în care singurătatea devine vizibilă, dar şi prin compoziţia premeditată”, spune Eliza Zdru.

Folosind atât tehnologie digitală, cât şi clasică, pe film fotografic, Eliza prezintă o serie de fotografii de stradă, neprelucrate, brute.

Eliza Zdru a absolvit Facultatea de Cinematografie a Universităţii Media, secţia regie. A ajuns la film prin fotografie şi se reîntoarce continuu la această sursă de inspiraţie.

Expoziţia “I walked the world alone” poate fi vizitată la Atelier 35, Str. Selari 13, Bucureşti, în perioada 22 iulie - 5 august 2008, de miercuri până duminică, între orele 15:00 şi 21:00.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Fotografie, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com