Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.06.2008

Stop searching for the truth

Artistul german Patrick Wagner, la finalul stagiului bursei de studii în cadrul Universităţii de Arte Bucureşti, prezintă expoziţia „Stop searching for the truth”, începând cu marţi, 17 iunie 2008, ora 19:00, la Atelier 35 din Bucureşti.

Stop searching for the truth

Expoziţia „Stop searching for the truth” reprezintă o metaforă a experienţei avute in Bucureşti: „Am venit aici căutând o apropiere mai clasică de artă, pentru a contrabalansa învăţătura conceptuală de la universitatea mea din Germania. Totuşi, după ce m-am plimbat prin Piaţa Victoriei, am avut deodată revelaţia că nu ar trebui să caut ceea ce oricum nu vreau să găsesc.”, spune Patrick Wagner.

Începând din 17 iunie, cei interesaţi pot vedea la Atelier 35 o serie de gravuri croite împreună. De asemenea, va fi disponibil si un preview al unei animaţii inspirate de poemul lui Baudelaire „A journey to Kythera”, care işi propune să povestească folosindu-se de tehnica gravurii.

„Journey to Kythera este o temă recurentă în lucrările mele grafice. Poemul lui Baudelaire probabil este despre chinurile dragostei şi lucrările mele din seria Kythera, atât gravurile mai vechi, cât şi noua animaţie, sunt o încercare de a transpune aceasta în tehnica gravurii”, spune artistul.

Patrick Wagner este un artist german care a trăit şi a lucrat in Norvegia, Suedia, Japonia, Germania şi acum şi in România.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 17 iunie – 1 iulie 2008, de miercuri până dumincă, între orele 15:00 şi 21:00, la Atelier 35, Str. Şelari, nr 13, Bucureşti.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com