Galeria de Arta

arta pentru tine

  1.06.2010

Prima tabără de Photoshop

Academia Credis, unul din centrele consacrate de traininguri educaţionale din România, organizează în august 2010, prima tabără de Adobe Photoshop. Tabăra oferă posibilitatea participanţilor să înveţe să utilizeze un program de grafică şi design, într-o atmosferă plină de voie bună şi distracţie.

Când vine vorba de traininguri educaţionale, de cele mai multe ori această modalitate de perfecţionare este văzută ca o necesitate şi nicidecum că un hobby. Începând cu această vară, Academia Credis doreşte să spulbere această falsă impresie şi să arate că trainigurile educaţionale sunt şi o bună modalitate de relaxare.

Tabăra de Photoshop intitulată “O vacanţă de pus în ramă!” este soluţia pe care Academia Credis o oferă celor care doresc să înveţe lucruri utile, dar şi să se distreze în acelaşi timp. Timp de şapte zile, la munte, participanţii se vor relaxa alături de instructori autorizaţi, făcând alpinism (pereţi omologaţi), tenis, teambuilding în natură, drumeţii, off-road (cu maşini dotate special), tiroliana, foc de tabără şi bineînţeles cursuri de Photoshop. Mai mult, aceştia vor avea alături un trainer certificat Adobe, care îi va învăţa să editeze pozele de vacanţă şi să le transforme în amintiri de neuitat.

Pe lângă aceste activităţi, în ultima zi a taberei se va organiza un concurs unde participanţii îşi vor edita fotografiile făcute în timpul vacanţei şi le vor putea înscrie în concurs. Cele mai bune lucrări vor fi premiate, selecţia făcându-se în funcţie de numărul de voturi primite pe pagina de Facebook a Academiei Credis.

Prima sesiune a taberei de Photoshop începe pe data de 2 august 2010, iar participanţii beneficiază de următoarele servicii:
- Transport cu autocarul (doar pentru plecările din Bucureşti).
- 6 nopţi cazare în camere duble.
- Trei mese pe zi.
- Curs autorizat Photoshop şi diplomă de absolvire.
- Activităţi de recreere.
- Participarea la Concursul O vacanţă de neuitat!
- Premii pentru cele mai bune lucrări.

Preţul taberei de Photoshop este de 1299 Ron pentru plecările din Bucureşti şi de 1199 Ron pentru plecări din ţară, în această situaţie transportul fiind pe contul propriu al fiecărui participant. Persoanele care se înscriu până la data de 30 iunie 2010 beneficiază de un discount de 10%.

La cerere, Academia Credis poate organiza şi tabere cu teme de Microsoft (Windows 7 sau Windows Server 2008), Cisco (orice curs al academiei), Linux sau Educaţie Antreprenorială.

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa și a doua la nivel mondial. În urma experienței de aproape 11 ani pe piața din România, Academia Credis se mndrește cu un număr de peste 6000 de cursanți instruiți. Best Local Academy of the year în 2007, Extraordinary Contributions pentru dezvoltarea programelor Cisco în România și Premiul de Excelența pentru întreaga sa activitate dedicată acestui domeniu sunt câteva din distincțiile care dau valoare activităţii prestate de Academia Credis.

Pentru mai multe detalii despre tabăra Academiei Credis contactaţi: Andrei Rotaru, reprezentant marketing Academia Credis, telefon 0731.700. 317.

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Lectii, Grafica digitala, Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com