Galeria de Arta

arta pentru tine

  3.02.2012

Atelierele de creativitate SmartKidsLand

SmartKidsLand lansează o serie de Ateliere de creativitate. Acestea au în fiecare lună o tematică diferită, dar păstrează aceeaşi linie călăuzitoare: Joacă, Imaginaţie, Dezvoltare, Armonie.

Seria acestor ateliere de creativitate începe în februarie 2012 cu Atelierele de Mărţişor, apoi continuă şi în lunile următoare. Martie va fi luna Atelierelor de Paşte, în care micii artizani vor realiza decoraţiuni pentru aceasta sărbătoare; aprilie va fi cea a Atelierelor de Construcţie, în care măiestria copiilor va fi pusă la încercare pentru a proiecta şi construi clădirile pe care le visează. Încântarea copiilor va fi sporită şi de varietatea de tehnici şi materiale utilizate (quilling, pictură, materiale din lemn şi polistiren, cărămizi reale în miniatură etc).

Atelierele de creativitate sunt o provocare atât pentru copii, cât şi pentru părinţi:
- copiii îşi vor lăsa imaginaţia să ajungă în zone nebănuite, realizând daruri din suflet, cu o părticică din inima lor dedicată celor dragi, îşi vor exersa îndemanarea şi vor avea ocazia să-şi descopere talente şi pasiuni nebănuite până acum;
- părinţii pot afla cu uimire noi aspecte ale personalităţii copiilor, vor vedea încântarea acestora în faţa propriilor realizări şi vor găsi astfel noi modalităţi de petrecere a timpului liber în familie.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.smartkidsland.com.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com