Galeria de Arta

arta pentru tine

  20.06.2012

Atelier de origami pentru copii

În cadrul ofertei educaţionale de vacanţă pentru familiile cu copii, Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” lansează un atelier de origami, dedicat copiilor.

Atelierul va iniţia copii cu vârsta între 7 şi 14 ani în tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani, inspirându-se din structuri zoomorfe întâlnite în natură şi expuse în cadrul Muzeului “Grigore Antipa”. Bunicii şi părinţii copiilor pot participa şi ei la curs.

Programul îşi propune dezvoltarea, prin joacă, a atenţiei la detalii, îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării, cât şi dezvoltarea respectului şi responsabilităţii faţă de natură prin abordarea cu alţi ochi a noţiunii de „reciclare a hârtiei”.

Modulele se desfăşoară între 25 iunie şi 31 august 2012, fiecare modul conţinând 5 ateliere care vor aborda diverse tehnici de împăturire a hârtiei. Atelierele durează 1 oră şi 30 de minute, de luni până vineri, între orele 14:30 şi 16:00.

Rezervările nominale se pot face la telefon 021.312.88.26 int. 316 sau la adresa de e-mail florentinap@antipa.ro. Achitarea taxelor se va face în prima zi de curs. Grupele de participanţi, la fiecare modul în parte, cuprind între 7 şi 14 elevi.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Origami
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com