Galeria de Arta

arta pentru tine

  3.08.2012

Baza pătratului dublu și cea a cocorului

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii în perioada 6-10 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtie.

Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și, dezvoltarea, prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează “Baza pătratului dublu și cea a cocorului” și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la acest modul de bază.

Noutatea acestor ateliere constă în aceea că sunt mixte, cu o parte de zoologie și alta de origami; atât copiii, cât și parinții sau bunicii se pot înscrie la curs, petrecând astfel o parte a timpului împreună, într-o activitate relaxantă și distractivă, care nu necesită nicio aptitudine înnăscută.

Modulul este structurat în 5 şedinţe, de luni până vineri, de la 14:30 la 16:00, şi este susţinut de către instructorul Bogdan Petcu.

Costurile de participare sunt de 150 lei/copil pentru 5 ateliere; înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, la adresa de e-mail florentinap@antipa.ro

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Origami
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com