Galeria de Arta

arta pentru tine

  19.04.2013

Atelier de creaţie florală

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează sâmbătă, 20 aprilie 2013, începând cu ora 10:00, un atelier în care puţi învăţa să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale şi coroniţe pentru Sărbătoarea Floriilor şi Paşte.

Fie că sunteţi copii, tătici, mămici sau bunici, cu siguranţă vă bucuraţi de primăvară. Şi ce poate fi mai frumos pentru întâmpinarea Floriilor şi a Sărbătorilor Pascale, decât un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi, gărgăriţe, ouă colorate şi iepuraşi, special creat chiar de voi?

Atelierul provoacă familiile cu copii să experimenteze arta designului şi a practicilor hand-made. Bucuria momentelor petrecute cu părinţii sau bunicii, fericit completată de realizarea unor decoraţiuni, va ajuta copiii să devină creativi, îndemânatici şi să înveţe, încă din copilărie, semnificaţiile şi obiceiurile acestor sărbători.

Preţul participării este de 150 lei pentru părinţi/bunici şi un copil; 200 lei pentru părinţi/bunici şi doi copii; 100 lei pentru părinte/bunic şi un copil; 110 lei părinte/bunic şi doi copii. Aranjamentele florale realizate rămân participantilor, în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării buchetului sau coroniţei.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 14 locuri la telefon: 021.312.88.26 (tasta 4) sau prin e-mail la adresa florentinap@antipa.ro

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Aranjamente vegetale
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com