Galeria de Arta

arta pentru tine

  9.09.2010

Expoziţie de pictură Nermin Hogea Susam

În perioada 14 septembrie – 11 octombrie 2010, Atelierul de creaţie Sultana din Bucureşti găzduieşte, în spaţiul său expoziţional, o expoziţie de pictură semnată de Nermin Hogea Susam. Vernisajul expoziţiei are loc marţi, 14 septembrie 2010, de la ora 18:00.

Născută în Constanţa şi stabilită pentru o vreme în Turcia, unde a studiat Artele, artista Nermin Hogea Susam revine în România şi se afiliază Asociaţiei Artiştilor Plastici “Amfora” Constanţa.

“Pictura a fost visul meu de o viaţă… Am 65 de ani, dar am descoperit arta naivă şi am uitat ce vârstă am. Restul nici nu mai contează”, spune Nermin Hogea Susam.

Vezi tot albumul
 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
2 comentarii

Alte articole pe subiecte similare

2 comentarii »

  1. Un mod foarte interesant, exotic, dar inspirat de realitate, de a reda fizionomia unei parti a locuitorilor europeano-asiatici.

    Comentariu de Veronica Serbanoiu | 9.09.2010

  2. in mod sigur nu-mi permit comentarii ieftine la adresa cuiva,fiecare si-a lasat pe pagina o bucatica din suflet,sio inima calda pentru vizitatori va doresc numai bine, felicitari sincere pentru cele,
    doua parti,in speta’ gestionarului de linc si-apoi artistiilor caci fara camera din sptele ecranului noi artistii nuam exista sa ne traiti,
    dar numai …bine sanatosi voiosi sa fiti iubiti

    Comentariu de artist iuliana rusu | 8.01.2011

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com