Galeria de Arta

arta pentru tine

  21.02.2011

Între vis şi realitate

Marţi, 22 februarie 2011, de la ora 19:00, Atelierul de creaţie Sultana organizează vernisajul expoziţiei de pictură “Între vis şi realitate”, semnată Elena Calapereanu. Expoziţia poate fi vizitată până pe 18 martie 2011, de luni până vineri, între orele 11:00–17:00.



Între munca de birou şi viaţa de familie, între două vârste, între zi şi noapte, “între vis şi realitate” – aşa s-ar putea descrie curajul Elenei Calapereanu, pictor debutant, de a-şi da frâu liber imaginaţiei la o vârstă la care cei mai mulţi au şi uitat, poate, de acest concept.

Angajată a unui mai mare grup de media din România şi având un program zilnic de lucru de aproape zece ore, Elena Calapereanu şi-a propus să demonstreze prin tablourile sale că “niciodată nu este prea târziu să îţi îndeplineşti un vis”: “Pentru mine această expoziţie este un test. Vreau să dovedesc că se poate, că nu este prea târziu ca la 37 ani să începi ceva nou, total diferit de ceea ce ai făcut până atunci”, a declarat Elena Calapereanu.

Expoziţia cuprinde 40 de tablouri realizate în tempera, pe pânză. Despre lucrarile sale, Elena
povesteşte: “Vara trecută m-am înscris la cursul de pictură organizat de Altelierul de Creaţie
Sultana. Până atunci nu mai pictasem niciodată. Pasiunea pentru artă, însă, şi nevoia de a ieşi din rutina zilnică mi-au dat puterea ca, după ora 21:00, când o zi normală s-ar fi încheiat, să pot picta până târziu, după miezul nopţii. Fiecare tablou a devenit o provocare, astfel că nu mai puteam găsi liniştea până nu îl terminam.”

 
Vezi tot albumul
 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com