Galeria de Arta

arta pentru tine

  10.11.2010

Fragmente

Atelierul de creaţie Sultana prezintă în perioada 16 noiembrie – 10 decembrie 2010 expoziţia de grafică şi pictură “Fragmente” semnată de artistul plastic Ingrid Juncanariu. Acest eveniment artistic reprezintă debutul artistei într-o expoziţie personală ce reuneşte pe simeze lucrări de grafică şi de pictură. Vernisajul are loc marţi, 16 noiembrie, de la ora 18:30.

“Cred că desenez de când mă ştiu!… îmi dă un sentiment de putere de parcă aş crea o lume nouă, o lume în care să trăiesc până se finalizează un tablou, urmând să renasc odată cu începerea altuia…”, mărturiseşte Ingrid Juncanariu despre ceea ce crează atâta pasiune.

Anca Jitariu, artist plastic, spune că în lucrările colegei sale “texturile colorate împreună cu transparenţele lucrate, compun un spaţiu teatral, în care fiecare element interpretează un rol. Totul participă la crearea unui mesaj ce defineşte imaginaţia între fabulos şi terestru.”

Expoziţia “Fragmente” poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 11:00–17:00, la adresa atelierului: Calea Griviţei nr. 403, Bloc R, scara B. Subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucureşti.

Vezi tot albumul
 

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
3 comentarii

Alte articole pe subiecte similare

3 comentarii »

 1. felicitari atelierului sultana art care cu deosebita afectiune trateaza artistii de pretudindeni,va dorim la multi ani.
  articolele si subiectele sunt exrtaordinare,
  chiar si micile artisti tind sa umple sufletul
  artistului matur.si a vizitatorului
  iuliana rusu 29,II,2010

  Comentariu de iuliana rusu artist | 29.11.2010

 2. am gasit un filmuleti dela vernisajul copiilor de la biblioteca unde era ,culoare multa si diplome a miciilor artist pe aceasta cale va doresc la multi ani si organizatorilor si micilor artist 01,XII,2010

  Comentariu de iuliana rusu artist | 1.12.2010

 3. ma bucur din nou alatur de atelierul de creatie rodicasultana,iar sarbatoarea prin vernisajul celor mici mia incalzit sufletul va multumesc” ca existati la multi,multi!!! ani cu bucurie ,pace pe pamant,,,,

  Comentariu de iuliana rusu artist | 1.01.2011

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com