Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.05.2012

Creaţii şi Creaturi din hârtie

Cu ocazia Nopţii Muzeelor 2012, Muzeul Antipa vernisează expoziţia de origami “Creaţii şi Creaturi din hârtie”, realizată de către Asociaţia De Origami România (ADOR). Această expoziţie poate fi vizitată gratuit între 19 mai şi 2 iunie 2012 în sala interactivă de la etaj.

Creaţii şi Creaturi din hârtie

Expoziţia reuneşte lucrările a 40 de origamişti împătimiţi, din toate colţurile ţării (Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Slatina, Cluj, Bacău, Galaţi, Arad, Ploieşti, Sebeş, Craiova, Câmpulung Muscel), de toate vârstele (de la 12 la 50 de ani) şi din toate ariile profesionale (profesori, contabili, geografi, ingineri, piloţi, trezorieri, programatori, dar şi o mulţime de elevi).

Modelele vor fi din cele mai diverse, de la origami clasic, realizat dintr-o singură foaie, la origami modular, format din sute şi sute de piese mai mici. Vizitatorii vor putea admira o cobră realizată dintr-o foaie a cărei dimensiune este de 33cm x 990 cm sau un model format din 940 de piese. În total expoziţia prezintă 150 de modele diferite, de complexitate medie, ridicată şi foarte ridicată, care cu siguranţă îi vor încânta şi, de ce nu, îi vor inspira pe vizitatori.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee, Origami, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com