Galeria de Arta

arta pentru tine

  3.04.2008

Wannabe. Exerciţii de vizibilitate

Marţi, 8 aprilie 2008, orele 18:00, la Atelier 35 se vernisează expoziţia “Wannabe. Exerciţii de vizibilitate”, a tinerei artiste Oana Toderică.

Wannabe. Exerciţii de vizibilitate

“Wannabe” este un termen în limba engleză, care vine de la “want to be” (”vreau să fiu”) şi se referă la cineva care aspiră la un rol sau o poziţie. În cazul de faţă, este vorba despre statutul de artist. Aspiranţi la afirmare, exprimare, dezvoltare, dar şi integrare în sistemul artistic, între dorinţa de comunicare şi căutarea unor repere, tânărul artist este o categorie specială în contextul artistic actual.

Exerciţiile de vizibilitate sunt o abordare personală şi autobiografică, un proces de analiză critică a factorilor care determina “producţia” artistică contemporană. Exerciţiile în vederea obţinerii vizibilităţii le practică oricine, conştient sau nu. Iar orice activitate artistică devine un exerciţiu de vizibilitate care ne îmbogăţeşte experienţa şi ne pregăteşte pentru etapele viitoare.

Wannabe. Exerciţii de vizibilitate

Oana Toderică trăieşte şi lucrează în Iaşi, este studentă a programului de Masterat din cadrul Universităţii de Arte Plastice “G. Enescu” din Iaşi şi este membru al Asociaţiei Vector.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 8 - 22 aprilie 2008 la Atelier 35 din Bucureşti (Str. Selari, nr. 13).

Wannabe. Exerciţii de vizibilitate

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com