Galeria de Arta

arta pentru tine

  9.03.2011

Silent Faces

Joi, 10 martie 2011, de la ora 19:30, are loc la Anaid Art Gallery vernisajul expoziţiei „Silent Faces”, semnată Remus Grecu, curator Diana Dochia. Publicul amator de artă contemporană poate viziona expoziţia în perioada 10 martie – 2 aprilie 2011.

Silent Faces

Prima expoziţie personală a artistului român Remus Grecu ce trăieşte şi lucrează în Stockholm, Suedia, aduce în faţa publicului o serie de portrete ce sondează psihologia criminalului.

Diana Dochia spune: “Crima, păcat capital, devine în cadrul expoziţiei „Silent Faces” un pretext şi totodată o încercare de a pătrunde în psihologia criminalului. Ce îl determină pe acesta să ucidă? De ce criminalul comite păcatul capital? Este nebunie, instinct animal, dorinţa de putere?
Sunt întrebări la care expoziţia „Silent Faces” nu oferă soluţii sau răspunsuri clare. Remus Grecu nu critică, nu judecă şi nu dă verdicte. El oferă publicului o serie de desene mute, în cadrul unui mediu ostil, în care privitorul este cel care trebuie să-şi pună întrebări şi să găsească răspunsuri. Desenele lui Remus Grecu te fac să gândeşti, să reflectezi.
„Silent Faces” este o expoziţie despre criminali. O expoziţie în cadrul căreia se regăsesc portretele celor mai feroce şi importanţi criminali din lume.
„Silent Faces” este despre crimă şi păcat, despre cum ne raportăm noi ca privitori la aceşti criminali.”

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com