Galeria de Arta

arta pentru tine

  26.09.2011

+IV

Marţi, 27 septembrie 2011, de la ora 19:30, are loc la Anaid Art Gallery vernisajul expoziţiei „+IV”, semnată Justin, curator Diana Dochia. Publicul amator de artă contemporană va putea viziona expoziţia în perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2011.

Justin

Expoziţia „+IV” reprezintă a doua expoziţie personală a arhitectului Justin Baroncea la Anaid Art Gallery, la distanţă de exact un an de la prima expoziţie intitulată „TII”. Dacă în expoziţia „TII” Justin „confecţiona o serie de tipare pentru croieli de mobilier urban”, în expoziţia „+IV” Justin face referire la expresivitate, o expresivitate ce ia naştere în urma unor asocieri de materiale şi obiecte. Asocieri ce pot părea la prima vedere incongruente, dar care capătă, prin intermediul obiectului artistic, o expresivitate extrem de fin şi bine controlată.

Justin remarca faptul că lucrările sale pot fi interpretate ca un „bricolaj minimal” în care obiecte obişnuite, robinete, scurgeri de chiuvetă etc, nu transmit mesajul tipic al „ready made”-ului sau pe cel al „artei povera”, nu reprezintă o simplitate căutată, ci un simplism expresiv.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com