Galeria de Arta

arta pentru tine

  18.01.2011

Aici am întâlnit pictura

Atelierul de creaţie Sultana debutează în anul 2011 cu un eveniment plastic deosebit. “Aici am întâlnit pictura” este titlul expoziţiei semnate de Alexandru Kacso. La doar 12 ani, Alexandru este la prima sa expoziţie personală. Lucrările sale transmit un pictural de o naturaleţe, care fascinează. Expoziţia este deschisă vizitatorilor în intervalul 18 ianuarie – 18 februarie 2011, de luni până vineri, între orele 11:00 – 17:00. Vernisajul are loc marţi, 18 ianuarie 2011, de la ora 18:00.

Aici am întâlnit pictura

Alexandru şi-a manifestat înclinaţia pentru artă de la vârsta de 3 ani, creionul fiindu-i instrumentul de exprimare. Spre deosebire de ceilalţi copii, care la această vârsta sunt atraşi de culori, Alexandru nu le-a folosit, preferând creionul. Mai târziu, pe la 8 ani, a descoperit, întâmplător în biroul tatălui, un rotring, şi aşa a început să fie atras de tuş.

A ajuns la Atelier când avea 11 ani. Sub atenta îndrumare a pictorului Constantin Sultana (pe parcursul anilor 2009, 2010 şi în continuare 2011), Alexandru a descoperit picturalul, şi-a dezvoltat şi conturat talentul nativ.

“Alexandru este construit pentru pictură” – spune pictorul Constantin Sultana despre acesta. La întrebarea: “Te-ai gândit ce vei face mai târziu?” – Alexandru răspunde: “Nu, nu m-am gândit. Mai am timp! Acum pictez şi îmi place ce fac!”

Publicat de Alexandru Uvra
in categoriile Stiri, Pictura, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com