Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.04.2008

Târg de carte de arhitectură, arta & design

In perioada 18-19 aprilie, KLUDIstudio în parteneriat cu Librăria Cărtureşti organizează cea de-a treia ediţie a expoziţiei şi târgului de carte de arhitectură, artă şi design “757 books & magazines - volume III”. Evenimentul va avea loc în incinta KLUDIstudio, un spaţiu dedicat de KLUDI arhitecţilor, designerilor şi tuturor celor interesaţi de arhitectură şi design-ul contemporan.

Pe 18 aprilie, la ora 19:00, criticul de arhitectură şi directorul revistei “Arhitectura”, Constatin Goagea, va vorbi despre cele mai neconvenţionale şi inovatoare materiale şi tehnologii folosite astăzi în arhitectura faţadelor, despre felul în care proiectarea corectă a faţadei înseamnă folosirea responsabilă a energiei în interiorul clădirii şi despre interacţiunea dintre design, tehnologie şi confort.

KLUDIstudio defineşte un concept nou în peisajul concept store-urilor româneşti, realizând un mediu destinat întâlnirilor între specialiştii în arhitectură şi design, propunând un spaţiu de tip lounge, care doreşte să găzduiască în viitor o serie de evenimente culturale şi profesionale.

Cărtureşti este o librărie concept ce se defineşte prin dichisul selecţiei de carte, ceai, muzică, artă, film şi accesorii. În ultimii opt ani, Cărtureşti a devenit un nod central în infrastructura culturală autohtonă.

Evenimentul este prezentat de KLUDI România. KLUDIstudio se află pe Bulevardul Libertăţii, nr. 10. Târgul poate fi vizitat între orele 11:00 - 21:00 şi sunt invitaţi toţi cei care vor să descopere cele mai noi titluri din domeniu şi să profite de reduceri.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Design
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com