Galeria de Arta

arta pentru tine

  10.05.2012

Prin Muzeul ASTRA pe bicicletă

Ca urmare a numeroaselor solicitări, Muzeul ASTRA din Sibiu pune la dispoziţia vizitatorilor un program de acces cu bicicleta în Muzeul în aer liber, organizat astfel încât să ofere flexibilitate în alegerea intervalului orar şi, în acelaşi timp, să nu-i stânjenească pe ceilalţi vizitatori.

Muzeul în aer liber panorama

Astfel, cei care iubesc plimbările pe bicicletă şi doresc să profite de cadrul natural deosebit oferit de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, o pot face după următorul orar:
- În fiecare zi, începând cu ora 8:00 şi până la ora de deschidere a Muzeului (9:00, respectiv 10:00, în funcţie de sezon)
- În fiecare zi, între orele 18:00 şi 20:00

Muzeul în aer liber

Accesul cu bicicleta se va face pe la oricare din intrările în Muzeul în aer liber, pe baza abonamentelor achiziţionate deja pentru anul 2012 sau a unui abonament anual la tarifele în vigoare, respectiv 30 lei/an pentru un adult, 40 lei/an pentru o familie (soţ, soţie, copii cu vârsta până la 18 ani), 7,5 lei/an pentru elevi şi studenţi. Pensionarii beneficiază de reducere pe baza prezentării cupoanelor de pensie, conform tarifelor în vigoare practicate de Muzeul ASTRA.

Persoanele care nu doresc să achiziţioneze un abonament anual, au accesul asigurat cu bicicleta în intervalul orar menţionat pe baza achitării unui bilet de intrare în valoare de 10 lei.

Muzeul în aer liber

Un succint Regulament de utilizare va fi disponibil la intrările în muzeu pentru această categorie de vizitatori.

Zilele în care accesul în Muzeu este restricţionat sau interzis din cauze obiective, se aplică şi vizitatorilor pe bicicletă şi vor fi făcute publice la momentul oportun.

Muzeul ASTRA îi invită astfel, pe toţi cei care iubesc plimbările în aer liber să descopere şi să se bucure de ambianţa cadrului natural şi de arhitectura tradiţională, în spiritul respectului reciproc şi al facilitării accesului la valorile patrimoniului tradiţional.

Muzeul în aer liber

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Muzee
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com