Galeria de Arta

arta pentru tine

  12.07.2011

Expoziţia de proiecte Migrare şi reaşezare

Asociaţia Volum Art organizează marţi, 12 iulie 2011, ora 19:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Sala Foaier, vernisajul expoziţiei de proiecte “Migrare şi reaşezare”.

Expoziţia de proiecte Migrare şi reaşezare

Expoziţia, care poate fi văzută până pe 16 iulie 2011, prezintă 38 de proiecte de artă pentru spaţiul public, trimise de 25 de artişti români din toată ţara în urma apelului lansat de Asociaţia Volum Art în perioada 26 mai – 24 iunie 2011 în cadrul programului Spaţiu Expandat. Din cele 38 de propuneri, 8 lucrări vor fi realizate şi prezentate publicului în perioada septembrie – octombrie 2011, în Parcul Kiseleff, Bucureşti.

Spaţiu Expandat este un program de artă publică, iniţiat de Asociaţia culturală Volum Art şi lansat pe 26 mai 2011, invitând artiştii să se implice în remodelarea spaţiului urban, realizând sculpturi, instalaţii, sculpturi-obiect etc, plecând de la tema “Migrare şi reaşezare”.

Programul Spaţiu Expandat îşi propune o recompunere sau o amprentare a spaţiului public prin artă, atât din punct de vedere conceptual, cât şi senzorial, şi apropierea publicul larg de arta contemporană.

Autorii şi coordonatorii programului sunt Judit Balko& Mihai Balko.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com