Galeria de Arta

arta pentru tine

  1.06.2007

Lectii de desen

Cei care nu se pricep la desen privesc uneori cu jind la cei care au in maini aceasta “magie”. Este un talent cu care unii sunt haraziti, dar sa fie doar atat? Brenda Hoddinott si-a propus sa demonstreze ca desenul este in mare parte o chestiune de tehnica si ca multi se pot descurca bine, daca invata. Lectiile sale excelente, prezentate pe Drawspace.com, fac accesibil ceea ce parea foarte dificil. Site-ul dispune de o galerie, unde se pot publica creatiile proprii si pot fi vazute altele, si un forum, unde se poate discuta cu alti pasionati.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Desen
6 comentarii

Alte articole pe subiecte similare

6 comentarii »

 1. soper

  Comentariu de andreea | 14.09.2008

 2. NU.Nu este chiar asa simplu.Eu incerc de 9 saptamani sa-l desenez pe naruto si nu pot.Nu stiu cum sa invat.

  Comentariu de Damian | 12.11.2010

 3. Damian, rasuceste foaia cu desenul pe care vrei sa il reproduci la 180 de grade si incearca sa il desenezi…ai sa vezi ca o sa reusesti, cu rabdare. succes!

  Comentariu de maria | 1.04.2011

 4. buna.eu caut pe cineva care ar da lectii de desen in luna august si septembrie.daca stie cineva va rog sa iscrieti.multumesc o zi buna

  Comentariu de florentina | 11.07.2013

 5. Fratilor, sunt C. de la Unarte, ofer lectii de desen & pictura GRATUIT 3 săptămîni într-un regim R A P I D! fără etapele de ,,grădiniță,, Am nevoie de cît mai mulți elevi, după 3 săpt,cine nu ține pasul nu-i nimic, e un regim FAST, a 4-a săptămînă rămîn cu cei dotați cu care vreau să ajung la compoziții complicate,să rup obiceiul în care abia anul 3 univ. se fac așa compoziții. E POSIBIL,am nevoie de o bază largă de alegere. Cine nu ține pasul cu programul poate rămîne a 4-a săpt, cu 10 lei/ziua (5 ore dar cînd poate vine & pleacă. Obiectivul e pe cei dotați timp de 1. lună să-i ,,storc,, & să ajungă la nivelul univ. cu programul meu. Dacă sunt în stare priviti facebook-ul meu ,,pictura la comanda,, (cu 2 îngerași). Să vedem!

  Comentariu de Constantin | 9.10.2013

 6. Domnule Constantin, sunt interesata de cursul dvs. Cum pot sa va gasesc.

  Comentariu de monica sava | 22.06.2014

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com