Galeria de Arta

arta pentru tine

  19.09.2007

Reorganizare şi dezvoltare

Principalul obiectiv al site-ului GaleriaDeArta.com este promovarea artelor vizuale, a artiştilor, în special a artiştilor români. Pentru a avea o mai mare flexibilitate în demersul nostru, am înlocuit secţiunea “magazin virtual” cu “albume de artă“, ceea ce înseamnă că suntem mult mai deschişi la colaborări. Practic, oricine îşi poate face cont şi poate adăuga imagini în albumele denumite “Propuneri”, urmând ca noi să le verificăm, iar pe cele care hotărâm că rămân să le mutăm în albumele potrivite. Sunt binevenite imagini pentru toate genuile artelor vizuale: pictură, sculptură, fotografie etc. Pot participa atât artişti profesionişti, cât şi amatori, atâta timp cât imaginile au valoare artistică. Colaborările se pot extinde şi în prezentări ale artiştilor, ale realizărilor lor, ale expoziţiilor proprii sau de grup etc.

Pe lângă această secţiune nouă, am deschis şi indexul “istoria artei“, care sistematizeză cronologic tot ce publicăm la acest capitol. Deocamdată este un început, dar va creşte săptămână de săptămână.

Sperăm ca în timp, prin perseverenţă şi colaborări cu cât mai mulţi iubitori de frumos, să facem din acest site punctul de referinţă în domeniu.

Ca de obicei, pentru orice întrebări sau propuneri, formularul de contact vă stă la dispoziţie.

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Noutati despre site
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com