Galeria de Arta

arta pentru tine

  25.03.2011

Întâlniri cu desene

Cea de-a doua expoziţie organizată de LC Foundation - Centru de Artă Contemporană, intitulată “Întâlniri cu desene, 2006-2010”, surprinde prin prospețimea cromatică și provoacă o apropiere de lumea fascinantă a laboratorului creației, urmărind traseul unei idei – de la caietul de schiţe până la un desen foarte elaborat sau chiar o animaţie.

Întâlniri cu desene

Faptul că expoziţia curatoriată de Simona Vilău a fost concepută ca un laborator de lucru deschis vizitatorilor este demonstrat și de includerea unor portrete pe care artiștii participanţi le-au făcut celorlalţi colegi de echipă.

Întâlniri cu desene

Pentru a familiariza publicul cu creaţia artiștilor Maria Be, Lea Rasovszky, Alexandru Rădvan, David Şandor și Alexandra Baciu, Global Mindscape organizează, în colaborare cu LC Foundation, cursuri de educaţie vizuală pentru părinţi și copii, dar și pentru grupuri școlare (ciclurile primar și gimnazial) însoţite de un cadru didactic. Inspirați de lucrările artiștilor, participanţii vor desena în a doua parte a cursului, pentru a descoperi de ce desenul se reînnoiește mereu, în funcție de personalitatea fiecăruia.

Programul cursurilor pentru părinţi și copii:
- Sâmbătă, 26 martie, ora 11.00 - părinţi cu copii de 6-8 ani
- Sâmbătă, 2 aprilie, ora 11.00 - părinţi cu copii de 4-5 ani
- Sâmbătă, 9 aprilie, ora 11.00 - părinţi cu copii de 9-12 ani

Cursurile dedicate grupurilor de elevi se organizează pe bază de programare. În plus, Global Mindscape vine și în întâmpinarea elevilor de liceu interesaţi de arta contemporană: aceștia pot opta pentru o discuţie concentrată pe reprezentări ale corpului uman în expoziția “Corpul supravegheat”, deschisă la Victoria Art Center (Calea Victoriei nr. 12 C).

Înscrierile se fac în săptămâna evenimentului, scriind la office@globalmindscape.ro sau telefonând la 0724083932, 0724569037.

Întâlniri cu desene

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com