Galeria de Arta

arta pentru tine

  17.01.2013

Ateliere de gravură în expoziţia “Goya, cronicarul tuturor războaielor”

Muzeul Naţional de Artă al României în colaborare cu Universitatea Naţională de Arte - catedra de grafică, organizează în mod excepţional două ateliere de gravură pentru public, în cadrul expoziţiei “Goya, cronicarul tuturor războaielor: Dezastrele şi fotografia de război“.

Coordonaţi de lector univ. dr. Carmen Apetrei, lector univ. dr. Anca Boeriu, conferenţiar univ. dr. Florin Stoiciu, ca şi de asistent univ. dr. Andrei Ciubotaru, asistent drd. Răzvan Caratănase şi un grup de studenţi de la secţia de grafică a Universităţii Naţionale de Arte, participanţii la ateliere vor avea prilejul să descifreze tehnica de gravură utilizată de Goya şi să imprime propriile planşe după plăci puse la dispoziţie în acest scop de artistul Florin Stoiciu. Participanţii vor putea lua cu ei exemplarele astfel obţinute, dispunând de câte o lucrare originală cu care să pună bazele propriei colecţii de gravură.

Atelierele se desfăşoară sub genericul „Lecţia de artă” şi au loc după cum urmează:
Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, de la ora 11:00 – pentru copii de 10-14 ani;
Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, de la ora 15:00 – pentru adolescenţi, studenţi şi adulţi;

Participarea la ateliere se face numai pe bază de înscriere la telefon 021.314.81.19 sau 021.313.30.30, int. 923, sau prin e-mail la adresa educatie@art.museum.ro. Numărul maxim de participanţi este de 12. Tariful este 10 lei/persoană. Părinţii însoţitori plătesc taxa de înscriere.

 

Publicat de Lucian Velea
in categoriile Lectii, Stiri, Muzee, Expozitii
Comenteaza!

Alte articole pe subiecte similare

Nici un comentariu. »

Nici un comentariu pana acum.

Adauga un comentariu

© 2007-2024 GaleriaDeArta.com